dinsdag 23 april 2013

Dag 1 & 2 Istanbul

Hallo allemaal,
 
Maandag 22 April is mijn reis naar Istanbul begonnen. Vroeg opstaan en om 9.37 met de bus naar Alkmaar, waar ik de trein had van 10.12 waar mijn moeder ook in zat. Om 11.00 uur op Schiphol aangekomen hebben mama eerst een sigaret gerookt en daarna hebben we de koffers weggebracht, er stond eerst nog geen Pegasus Airlines op het bord, maar naarmate de rij kleiner werdt kwam onze vlucht erop te staan! Nadat de koffers weg waren hebben we nog even koffie gedronken bij de Burger King en daarna heb ik zelf nog een rondje door de H&M gedaan.


Om 13.55 zou onze vlucht vertrekken op Schiphol maar uiteindelijk werdt dat 14.15
Met 20 minuten vertraging de lucht in, maar uiteindelijk 10 minuten eerder al geland, dus het viel uiteindelijk nog wel mee!



Eerst snel een visum ophalen, want dat is verplicht en daarna naar de douane, aanvankelijk leek er een behoorlijke rij te staan, maar toen wat mensen het woord visum hoorden vallen, werdt de rij ineens aanzienlijk kleiner.

Door de douane heen nog snel 2 flessen sterkt drank gehaald voor Virginia en daarna snel door de deuren om Virginia, haar man en kinderen te begroeten.

s Avonds rond 8 uur nog even groente uit de oven gegeten en uiteindelijk laat in bed.

Vandaag dinsdag 23 april vroeg opgestaan, uitgebreid ontbeten, en daarna een rondje door het park gemaakt. Virginia woont in AquaCity 2010. Dat is een heel nieuw park, met vooral veel water, zoals de naam wellicht al doet vermoeden.
 


Tussen de middag gelunched met turkse pizza en daarna zijn we boodschappen gaan doen hier in de buurt! Ik heb dan ook al 10 nagellakjes gescoord voor € 0,53 - 0,63 dus dat kost hier echt geen drol.

Vanavond hebben we kip gegeten en straks is het alweer bedtijd voor ons, want we lopen hier een uur voor op Nederland!

Liefs Desıree
 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten